Контакт

Контактирајте нѐ

Адреса:

Хотелска Зона б.б. - Питу Гули 53a,
Крушево
Македонија
7550

тел: +389 75 841 253
е-маил: info@vilagora.com
веб: www.vilagora.com

ИМАТЕ ПРАШАЊА?
Контактирајте нѐ

+ 389 75 841 253

24 часа
7 дена во неделата

СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ

ИСПРАТИ