Сместување

Сместување

СОБИ

СОБИ

Двокреветни соби - Вила Гора 1

Трокреветни соби - Вила Гора 1

Четворокреветни соби - Вила Гора 1

Двокреветни соби - Вила Гора 2

Трокреветни соби - Вила Гора 2

Четворокреветни соби - Вила Гора 2

УСЛОВИ

БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ

КАБЛОВСКА ТЕЛЕВИЗИЈА

ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ

КУПАТИЛО