MK EN

Соби

img1

Двокреветни соби

img1

Трокреветни соби

img1

Четворокреветни собиs

Види ги сите соби
Незаборавни спомени и доживувања - Вила Гора - Крушево

Информации

  • Адреса: Хотелска Зона б.б. - Питу Гули 53а, Крушево
  • Телефон: 075 841 253 - Мишко Христоски
  • Емаил: info@vilagora.com

Стапете во контакт

Валидирај е-Маил

top