Превоз

E-mail Print PDF
Организиран превоз

Вила Гора во соработка со Туристичката Агенција Скаут, на посетителите според желбите и потребите им обезбедува квалитетен, брз и удобен превоз со современо опремени туристички автобуси и минибуси на територијата на Република Македонија и надвор од нејзините граници. Со тоа, пристигнувањето во Вила Гора - Крушево и враќањето дома е максимално олеснето и веќе не е грижа на туристите. На овој начин, туристичката услуга на Вила Гора е до крај целосна.

Mercedes Tourismo ( 52 + 2 седишта)

Ford Tranzit 140 ( 16 + 1 седишта, клима, DVD, радио со CD )

Mercedes Vito ( 7 + 1 седишта )

You are here: Превоз